WORD STEUNPILAAR

MAANDELIJKSE STEUN

 

Bankgegevens:

België: CMRV vzw / C’axent nr. 751-2027148-82

NL: EDB, Vrijheer 10, 4564 DL St,, Janssteen nr.147869900 (giften in NL fiscaal aftrekbaar)

 

Steun maandelijks (doorlopende opdracht met als mededeling "steunpilaar") ons werk als C'axent "STEUNPILAAR"  

(steunpilaren zijn leden die maandelijks een vast bedrag overschrijven naar de C'axentrekening (zie hierboven). Zij zijn automatisch lid met hun hele gezin.

Om u een idee te geven: Als C'axent 1000 steunpilaren zou hebben die elk 5,00 euro per maand zouden geven, zou ze geen financiële problemen hebben: een halftijdse werker + voldoende werkingsmiddelen om regelmatig acties op te zetten.

C'axent kan alle hulp goed gebruiken om te groeien en invloed te hebben in de politek: gebed, financiën en medewerking. Wat dat laatste inhoudt, leer je op onze Prikkelcursus. Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail aan luc @ caxent . be (zonder spaties)

 

.

 

 

NEEM C'AXENT OP IN JE TESTAMENT. HOE JE DAT DOET LEES JE HIER.

Geef C' een extra duwtje in de rug

EENMALIGE STEUN

 

We willen we graag uit de rode cijfers blijven. Helpt u ons?

We hebben zwaar bezuinigd. Zo zwaar dat er aan de uitgavenkant geen maatregelen meer mogelijk zijn. Onze inkomsten moeten dus omhoog.

 

40.000 euro voor een heel jaar werking van onze beweging. Dat is heel bescheiden. Maar toch staan we achter. Dat wil echter niet zeggen dat het niet haalbaar is.  Helpt u ons om licht te blijven brengen in de duisternis? Alle hulp, hoe bescheiden ook, is meer dan welkom.

Zodra we weer financiële ademruimte hebben, kunnen we nieuwe middelen inzetten voor positieve acties, zodat de politici in ons land weten dat er christenen zijn die hen gadeslaan.

 

Bankgegevens:

België: CMRV vzw / C’axent nr. 751-2027148-82

NL: EDB, Vrijheer 10, 4564 DL St,, Janssteen nr.147869900 (giften in NL fiscaal aftrekbaar). Mededeling "EENMALIGE GIFT"  Hartelijk dank!

www.caxent.be
Christelijke Politieke Beweging