Op zoek? Vul hier een trefwoord in:

Maart 2017

 

MARS VOOR HET LEVEN in Brussel bracht 3000 manifestanten op de been. Een record. Geen enkele Vlaamse nieuwszender bracht verslag uit. Ik vraag me af of er andere manifestaties met zoveel volk geen aandacht krijgen in het nieuws....

 

Februari 2017

Column Kris Vleugels


2016

 

Terrorism and Security. What EU can learn from Israel.

                                      (Het was een ongezien succes)

Event date: 
Thu, 08/12/2016 - 15:00 to 18:00
Event location: 
Building Paul Henri Spaak, room P1A002, European Parliament, Brussels, Belgium


 

SEPTEMBER

ACTIES IN BRUSSEL TEGEN "MEN HAVING BABIES"

JIJ KOMT TOCH OOK?

Op 21-9 16u, 24-9 15u en 25-9 9u zal het Collectief van Burgers tegen Draagmoederschap actie voeren in Brussel: Plaats van verzamelen: bij het Hilton tegenover het Centraal Station. 

De Amerikaans organisatie "Men having babies" probeert bij ons commercieel draagmoederschap te promoten en grof geld te verdienen op de rug van onschuldige kinderen, die als koopwaar worden aangeboden. Mensenhandel is dit, niet minder dan dat. We moeten daar ondubbelzinnig tegenin gaan.

BOYCOT HILTON. Deze hotelketen ziet er geen graten in om mensenhandel te promoten door dergelijke organisaties conferentieruimte aan te bieden.

 


 

AUGUSTUS

Een Erdogan-Turkije hoort niet thuis in Europa. Democraten, van welke strekking ook, kunnen een toetreding van zo'n ondemocratisch regime niet toestaan in een democratisch Europa.

Kris Vleugels


JULI

Het SP-a voorstel om langer de tijd te krijgen om kinderen in de moederschoot te kunnen vermoorden is weer een kaakslag voor iedereen die niet alleen van zijn eigen leven houdt. Beschaving noemen ze dat...

Ik kan het niet anders formuleren.

Kris VleugelsLaatste update:

12.04.2017

 


ENGLISH
 

Word lid van C'axent

      

 Alle info vindt u hier.


C'axent is stichtend lid van

 


 STEUN C'AXENT

HOE? KLIK HIER

 

 

www.caxent.be
Christelijke Politieke Beweging